Sunday, September 26, 2010

Rumah saya ada dalam google earth ! HAHA

kau tengok, tajuk excited tahap gaban. HAHA. yelaa, pas baca status boboy ( cousin ) kat Facebook kata Google Earth dah update kat area Klang Valley, aku try la google rumah aku. before nie google takde. yang ada pun rumah atuk, mak ngah dengan Cik Ca je. Ehh, aku duduk kat kawasan yang sekeliling family laa.. ^_^ nak tengok? ehh awak jangan expect lebih - lebih pasal rumah saya. Saya duduk kawasan kampung je. ulang balik saya duduk kawasan kampung je even saya duduk KL, ehh Selangor. Mana - mana la kan.. ;))









HA ! dats my house. hee.. yang kat tag Jamaluddin's house tue la. yang kat depan dan belakang rumah tue pak cik, mak cik, dan atuk. distance dari KL ke Sungai Tua, around 20 mins je <--------- Google Earth kata. hee. so 16km lebih. 






nie kira takde keje la nie. pergi cari distance Sungai Tua ke Segamat. So around 216 km bersamaan 3 hours 2 mins. hambik kau, specific minutes lagi taww Google Earth bagi. hee..


best woo main Google Earth. dulu pernah google Holland. sebab nak tengok tulip dia. haha. lawak kan.. bukan nyer leh nampak pun tulip tue. then pernah google Menara Eiffel sebab teringin nak pergi. Pernah jugak google Uni yang Hlovate selalu tulis dalam buku dia. hee.. SUKA GOOGLE KARAMBUNAI SEBAB NIAT DALAM HATI HONEYMOON NAK PEGI SANA. :)) selalu google rumah sepupu sepapat semua. hikhik.. suka la senang cerita ! kau boring kau bukak la Google Earth nie. much better download awal - awal la. lagi senang. around 73.24 MB je pun tapi kira besar la dalam lappy nie sebab lappy nie kecik je pun kapasiti nyer.



G GOOGLE RUMAH KORANG PLAK. CEPAAAT !! 



0 biji dragon ball:

Post a Comment