Sunday, September 5, 2010

Car [ iii ]





ix20

















say hello to SONATA Hybrid. :)





















The gagah perkasa, tucson.



dah lama tak post pasal kereta kan ! dah lama tak follow dan buka webpage kereta nie. Sekarang nak cerita pasal Hyundai je. yang Sonata dengan Tucson tue memang dah taw lame tapi saje nak post. tapi yang ix20 tue baru rasanya. baru check tadi. aku bukan nak kata ape la kan, tapi sekarang Hyundai nyer design cam gempak gileee la tahap gaban. Rasa cam transformasi baru dari Hyundai. Serius ! design dia gempak kan ! OMG, aku kenal letak Hyundai dalam list kereta idaman mulai sekarang. hakhak.. ♥


4 comments:

  1. ish..bkn aku ckp aku dah cop tucson ke!..pe cilok2 nih!..hahaha

    ReplyDelete
  2. haha. sejak bile aku cilok tuscon ko? HAHA.
    aku minat SUV dia je. huhu.

    woii ko zul eh? yg aku taw zul je yg reti nk gado ngan aku pasal tuscon nie. klo tnye org laen mmg ko xtaw papela. ko eh? haha

    ReplyDelete
  3. hape la susah sgt aku nk mnyamar nih..haiihhh

    ReplyDelete
  4. haha, ko cakap pasal kereta, then tuscon lak tue. memang la aku aim ko. huhu..

    cbe menyamar tnye, " mira ko x masukkan resepi ke?" memang aku aim chef wan la ko. heeee

    ReplyDelete