Sunday, September 19, 2010

Kuasa anak lelaki bongsu, *sangat geram !*


Bila muka kena paksa siapkan kerje sekolah, 



























Selepas 10 minit, SIMPAN ! 












Muka tak puas hati bile suruh buat balik mana yang salah. 

" kakak yang tak reti check kerja sekolah apit "


guess what kenapa wafiq tak mahu siapkan kerja sekolah dia?











Ayah belikan dia PS2 ! Cisss !!






Muka ceria bilaa dah ready nak maen game. 



Dulu dah ada dah PS2 kat rumah nie ha tapi rosak. tapi akhirnya Wafiq berjaya pujuk ayah suruh belikan PS2 untuk dia. sengal ayam. benda yang mengkhayalkan. HAHA. aku taklah follow sangat pasal PS nie tapi sekarang ada yang latest kan? PS3. Bak kata ayah, beli yang murah je cukup. hikhik. Bila cakap kat apit nak bawa balik PSP kat Segamat, terus cakap " apit nak main game kat PSP " ciss, mengada. PS2 dah ada segaja tak nak bagi pinjam. Tapi as usual, mereka yang power main PSP nie senang - senang je dapat no satu dalam game, aku? game motor GP yang senang pun takat no 15 je over 20. HAHA.


0 biji dragon ball:

Post a Comment