Sunday, September 26, 2010

Google Segamat pulak



AKU DAH KATA SEGAMAT KAWASAN JIN BERTENDANG. BAPAAAAK JAUH KAN ! Sekeliling hutan, sejuuuk sangat bila hujan sebab pagi pagi akan ada kabus macam kat cameron. hee.. btw, UiTM kecik je pun. kau tengok, nak masuk UiTM pun sikit punya panjang la jalan dia. ehh, say hai to my lovely KOLEJ ZAMRUD. :))

Rumah saya ada dalam google earth ! HAHA

kau tengok, tajuk excited tahap gaban. HAHA. yelaa, pas baca status boboy ( cousin ) kat Facebook kata Google Earth dah update kat area Klang Valley, aku try la google rumah aku. before nie google takde. yang ada pun rumah atuk, mak ngah dengan Cik Ca je. Ehh, aku duduk kat kawasan yang sekeliling family laa.. ^_^ nak tengok? ehh awak jangan expect lebih - lebih pasal rumah saya. Saya duduk kawasan kampung je. ulang balik saya duduk kawasan kampung je even saya duduk KL, ehh Selangor. Mana - mana la kan.. ;))









HA ! dats my house. hee.. yang kat tag Jamaluddin's house tue la. yang kat depan dan belakang rumah tue pak cik, mak cik, dan atuk. distance dari KL ke Sungai Tua, around 20 mins je <--------- Google Earth kata. hee. so 16km lebih. 






nie kira takde keje la nie. pergi cari distance Sungai Tua ke Segamat. So around 216 km bersamaan 3 hours 2 mins. hambik kau, specific minutes lagi taww Google Earth bagi. hee..


best woo main Google Earth. dulu pernah google Holland. sebab nak tengok tulip dia. haha. lawak kan.. bukan nyer leh nampak pun tulip tue. then pernah google Menara Eiffel sebab teringin nak pergi. Pernah jugak google Uni yang Hlovate selalu tulis dalam buku dia. hee.. SUKA GOOGLE KARAMBUNAI SEBAB NIAT DALAM HATI HONEYMOON NAK PEGI SANA. :)) selalu google rumah sepupu sepapat semua. hikhik.. suka la senang cerita ! kau boring kau bukak la Google Earth nie. much better download awal - awal la. lagi senang. around 73.24 MB je pun tapi kira besar la dalam lappy nie sebab lappy nie kecik je pun kapasiti nyer.



G GOOGLE RUMAH KORANG PLAK. CEPAAAT !! 



Saturday, September 25, 2010

Car [ iv ]








ILA, KAU NAK JAZZ KAN. NIE HA 2011 JAZZ HYBRID.

 beli aww ! aku nak naik. ♥

Thursday, September 23, 2010

love the way you lie.

[Chorus - Rihanna]
Just gonna stand there and watch me burn
Well that's all right because I like the way it hurts
Just gonna stand there and hear me cry
Well that's all right because I love the way you lie
I love the way you lie

[Eminem - Verse 1]
I can't tell you what it really is, I can only tell you what it feels like
And right now it's a steel knife in my windpipe
I can't breathe but I still fight while I can fight
As long as the wrong feels right it's like I'm in flight
High off her love, drunk from my hate, it's like I'm huffin' pain
And I love it the more I suffer, I suffocate
And right before I'm about to drown, she resuscitates me, she fckkin' hates me
And I love it, "wait, where you goin'?"
"I'm leavin' you," "no you ain't come back"
We're runnin' right back, here we go again
So insane, cause when it's goin' good it's goin' great
I'm superman with the wind at his back, she's Lois Lane
But when it's bad it's awful, I feel so ashamed I snap
Whose that dude? I don't even know his name
I laid hands on her
I'll never stoop so low again
I guess I don't know my own strength

[Chorus]
Just gonna stand there and watch me burn
Well that's all right because I like the way it hurts
Just gonna stand there and hear me cry
Well that's all right because I love the way you lie
I love the way you lie

[Eminem - Verse 2]
You ever love somebody so much you can barely breathe
When you with em you meet and neither one of you even know what hit em
Got that warm fuzzy feeling
Yeah them chills used to get em
Now you're getting fuckin' sick of lookin' at em
You swore you'd never hit em, never do nothin' to hurt em
Now you're in each other's face spewin' venom in your words when you spit em
You push pull each other's hair
Scratch claw hit em throw em down pin em
So lost in the moments when you're in em
It's the rage that's the culprit, controls you both
So they say it's best to go your seperate ways
Guess that they don't know ya
Cause today that was yesterday
Yesterday is over, it's a different day
Sound like broken records playin' over
But you promised her next time you'll show restraint
You don't get another chance
Life is no nintendo game, but you lied again
Now you get to watch her leave out the window
Guess that's why they call it window pane

[Chorus]
Just gonna stand there and watch me burn
Well that's all right because I like the way it hurts
Just gonna stand there and hear me cry
Well that's all right because I love the way you lie
I love the way you lie

[Eminem - Verse 3]
Now I know we said things, did things, that we didn't mean
And we fall back into the same patterns, same routine
But your temper's just as bad as mine is, you're the same as me
When it comes to love you're just as blinded
Baby please come back, it wasn't you, baby it was me
Maybe our relationship isn't as crazy as it seems
Maybe that's what happens when a tornado meets a volcano
All I know is I love you too much to walk away though
Come inside, pick up the bags off the sidewalk
Don't you hear sincerity in my voice when I talk?
Told you this is my fault, look me in the eyeball
Next time I'm pissed I'll aim my fist at the drywall
Next time there won't be no next time
I apologize even though I know it's lies
I'm tired of the games I just want her back
I know I'm a liar if she ever tries to fuckin' leave again
I'ma tie her to the bed and set this house on fire
Just gonna

[Chorus]
Just gonna stand there and watch me burn
Well that's all right because I like the way it hurts
Just gonna stand there and hear me cry
Well that's all right because I love the way you lie
I love the way you lie

[End]

Sunday, September 19, 2010

Open House Aidilfitri


Location : Sg Tua, Batu Caves, Gombak

Waktu : 4 pm - 10 pm






Member sekolah rendah




ninie, we're bestfriend masa sekolah rendah. :)




Syuuu.. :P




Muka yang dah biasa datang rumah. hee..





Fatyn Amirah. kawan sekolah rendah..




yeaahh,, mereka tak penah menghampakan.

sayang korang weyhh ! 





Dan, mereka juga tak penah menghampakan setiap kali Open House mesti mereka akan datang. 
tengs Ram and the geng.





Sesi malam. Sarung express sudah. hee..





SANGAT PENAT TAPI BEST. supposed tutup majlis pukul 10 pm tapi pukul 11.10pm baru tutup majlis. hee





RIBUAN TERIMA KASIH D UCAPKAN KEPADA MEREKA YANG HADIR.

:)



ayah melor meninggal malam tadi pukul 12.27 pagi. sedekah kan al-fatihah buat arwah.
6.30ptg tiket balik Segamat. damn !

Hari Raya, Hari yang d nanti

















































ROCCCCK WEYHHH.. HAHA.




penat nak tulis, tengok je. selebihnya dalam facebook. :)

Kuasa anak lelaki bongsu, *sangat geram !*


Bila muka kena paksa siapkan kerje sekolah, 



























Selepas 10 minit, SIMPAN ! 












Muka tak puas hati bile suruh buat balik mana yang salah. 

" kakak yang tak reti check kerja sekolah apit "


guess what kenapa wafiq tak mahu siapkan kerja sekolah dia?











Ayah belikan dia PS2 ! Cisss !!






Muka ceria bilaa dah ready nak maen game. 



Dulu dah ada dah PS2 kat rumah nie ha tapi rosak. tapi akhirnya Wafiq berjaya pujuk ayah suruh belikan PS2 untuk dia. sengal ayam. benda yang mengkhayalkan. HAHA. aku taklah follow sangat pasal PS nie tapi sekarang ada yang latest kan? PS3. Bak kata ayah, beli yang murah je cukup. hikhik. Bila cakap kat apit nak bawa balik PSP kat Segamat, terus cakap " apit nak main game kat PSP " ciss, mengada. PS2 dah ada segaja tak nak bagi pinjam. Tapi as usual, mereka yang power main PSP nie senang - senang je dapat no satu dalam game, aku? game motor GP yang senang pun takat no 15 je over 20. HAHA.


Event

 
:: The IIUM Chocolate Fair ::
Friday, October 1 at 9:00am - October 4 at 6:00pm



Festival Aikol 2010 UIAM Gombak

2 ~ 6 Ogos 2010
Moot Court Foyer
Ahmad Ibrahim Kuliyyah of Law
9.00 pagi ~ 5.00 petang



Yeahh,, dekat dengan rumah boleh pergi la. hee.. tue yang atas tue yang tak sabar tue. alaa, yang chocolate tue. HAHA. fuhh fuhh, minta - minta boleh balik kL masa tue. hikhik.. btw, pergi la sekali eh. :)


Saturday, September 18, 2010

Sebelum balik ke sarang masing - masing maka..


Location : Ampang Bowls, Wangsa Walk Mall

Acara : Bowling time ! and Subway














tue cubit eh, bukan gigit. heee.. 





Subway











dan jeng jeng.. * dengan di iringi dengan musik orkestra * terimalah muka juara boling anda ! HAHA. 





ohh, terima kasih. terima kasih.

:)


dengan kutipan mata ..




jeng jeng jeng..








 86 je pun. HAHA. orang laen main sampai 100++. hikhik.. same dengan sabri la pulak. cis ! :)
baru nak tunjuk video yang zain record masa strike tadi tapi tersalah amik video pulak. taw taw je aku nak strike masa tue, macih je zain record video tue. haha.




HARI YANG SANGAT HAPPY. SANGAT. :)




tengs sabri ambil dan hantar aku balik. ;p
sok post entry hari ke-2 rombongan raya dan gambar gambar masa open house. :)