Sunday, August 22, 2010

ayah kena baca entry nie !


first step, pergi dekat Sony website.

kemudian, klik product then pilih interchangeable lens camera.

next, pilih E-mount Camera sebagai pilihan then klik.






E-mount Camera - NEX-3







setelah d pikir pikir kan kembali, nak beli SLR yang harga 3 4 5 ribu tue memang tak mampu. ayah pun mesti pikir 10 kali kalau nak belikan. lagi pun camera tue besar gedabak sangat. nak bawak jalan pun susah. so selepas d godek godek website sony, akhirnya jumpa la e-mount camera NEX3 nie. paling murah. HAHA. RM2000 je. nak ke ayah spend RM2000 tuk benda nie je? heeee.. kena pandai bodek nie. tak sebesar SLR dan senang nak bawa pegi mane mane, doa doa kan termakbul. aminn. pls pls.. korang leh tengok specifications dia kat website sony. dia comel dengan camera 14.2MP. waaaw!








ayah, besday saya dah nak dekat. kalau tak pun, raya pun nak dekat. nanti gambar raya mesti chantek kalau guna camera nie. *bodek bodek*


0 biji dragon ball:

Post a Comment