Sunday, July 11, 2010

twilight - shah alam

xtually, dah boleh balik umah khamis petang dah. tapi d sebabkan ada kelas hari jumaat pukul 10pg, tunggu la jap. tapi ! kelas batal ! marah tak? mestilah marah ! grr~ dahla jumaat tue sampai umah malam. around 9. yang LRT wat hal pulak. memang la. menguji kesabaran betol. baru seminggu start kelas, dah busy dah. dengan mind map, dengan create website dengan advertisement, dengan BOP nyer, dengan HR, ishh.. semua ada keje la senang cerita! okay dah, drop the subject. balik umah pun ada niat. nak amik buku dengan tengok twilight. HAHA. yana dah janji nak tengok same same. yang enn pun nak tengok same same. so decide la jumpa both nie. tapi tak jumpa yana pun, dia lambat. so kuar dengan enn je. tak sangka jumpa kaw kat TS mariam. HAHA.







dahla sampai TS terus kejar pegi GSC, sekali sampai, panjaaaaaaang gileee weyh que! leh bayangkan tak bape harkat word panjaaaaaaaang tue. so maknanya panjang la kena beratur. huhu.. dahla kaunter tue dah wat annouce yang tiket pukul 11.50 dengan 2.50 dah nak habis. tinggal yang seat depan je. weyh! tolongla kecian. orang balik dari johor nie semata mata twilight. pls pls.. d sebabkan tiket 11.50 dengan 2.50ptg dah tinggal nyawa nyawa ikan, nak tak nak kena la amik tiket pukul 4.50ptg. waa! lambatnya. mind map tak siap ag. huh ! bile turn kitaorang, kaunter reservation tue tiba tiba bukak tuk public. dia panggil kitaorang. bile pegi, ktorg just bertanya, tiket 11.50 ada lagi tak? mane taw ada rezeki dapat awal walaupun kaunter dah annouce seat dah sold out. sekali weyh ! HAHA. betol la. doa makbul. cik kaunter tue kata, ada tiket yang reserve tapi tak jadi amik so amikla tiket tue. seat strategic tue! HAHA. memang terus setuju la masa tue jugak. HAHA. macih la siapa yang tak amik tiket reserve tue. rezeki kami. heee.. :) pas bayar semua, rasa cam nak jerit je dapat tiket pukul 11.50. jam dah pukul 11.40. hapyy gilee! kata tiket dah sold out pukul 11.50 dengan 2.50 tapi rezeki. heee.. dah habis nonton semua, enn dengan acap teman pegi jalan TAR. nak taw beli ape? .....









novel twilight ! HAHA.





tapi in BM la. dalam Bi ntah kurun ke berapa nak habis. huhu.. boleh baca tapi take time la. :) habis RM70. HAHA. memang mampos kena marah balik karang nanti. excited weyh! dah jumpa novel nie masa kuar dengan yana pegi jalan TAR dah tapi takmau bajet lari so tak beli la. sekarang dah beli. heee.. enn kata geli je tajuk SENJAKALA. haha. agaklaa.. :) sampai umah around 5ptg. wee~ awalnyer. heee.. mama kata nak pergi umah pak lil kat shah alam. okayla, jom pergi shah alam.




kaw tengok ape kat tangan tue. 
HAHA.








sadiq. ♥








berlakon. HAHA. mane la reti nak maen.
p/s : zani, aku cilok gitar ko jap. 
:)




okay, kejap lagi bus pukul 5.30ptg nak balik segamat. again. huh.. next week takleh balik. ada aktiviti kolej. :(  maka, blog akan d update setiap kali balik umah. heee.. tc babe.. salam~ ♥



0 biji dragon ball:

Post a Comment