Saturday, June 19, 2010

gile !

semua orang ada fb. okay, S.E.M.U.A dah takde myspace dah. friendster lagi wassalam awal awal even friendster try update tapi wat to do, memang orang takmau. okay, direct to the point, gileeee dia dah ada fb !! adushh.. kata buta tech. asal la ada. huish? okay, semua berhak ada fb tapi kenapa kenapa dia mesti ada. dulu, masa mula mula buat fb, serach nama dia, tak jumpa. okay fine, selamat lagi dia takde fb. but guess what, bile taip nama dia sebulan yang lepas, cis, ada pulak dah ! mau tak tercabut jantung dari kedudukan asal. dah tue, bukan private plak tue.



maka, terusla tangan nie klik kat picture. speechless. sangat. mata dah kaku habis. tangan takleh nak gerak semua. jantung nie cam stop kejap. tiba tiba ingat kenangan lama. goshh, semua kembali kepada keadaan asal. dia bahgia. ye bahgia. sangat bahgia. next step, leh pulak tangan nie gatal add sebagai friend. pastue kejap la pulak dia approve. korang tak rasa cam ada orang muka tak taw malu + pipi tersorong sorong kew? adushh ! tue la, orang kata telajak perahu leh undur, telajak tekan add as friend, kau nak buat ape lagi? haha.



okay, then hati terbakar tengok gambar gambar. sumpah terbakar. ingat dah takde tapi hidup lagi perasaan nie. bile report kat mereka yang tercinta tue, memang free kena sound.




"kau asal mira, add dia? ada dia ingat kau?"



takde.



"kau nie, kang ingat balik kenangan lama"



okay, memang dah teringat.



" buangla dia dr friend kau"



tak boleh! ehh, kew tak sanggup? ntahla.



" ape nama dia, meh aku search"




okay now, kena hidup cam biasa. KENA. tapi tak sedar diri plak dia tiba tiba IM kat fb, guess what?



"mira, rindu"



perghh, memang cam minta penampar je masa tue. okay, cool. nie semua setan punya keje nie.



"gile! haha"



" serius. rindu"



" hahah. awek dah ada. ape plak nak rindu. gile!"





then. terus offline IM. 5 minit kemudian, off fb terus. fullstop. kau gile!



0 biji dragon ball:

Post a Comment