Friday, June 25, 2010

gumbira, :)

sebagai janji yang semalam, hari nie baru ada kesempatan nak update. hee. dah dapat pic dari yana, baru leh update. ^_^  tapi.. heeee.. idea tengah ilek. :) nak tulis pun nak kena ada idea tapi masalah sekarang, idea tengah terbang kat planet pluto. tak sampai bumi lagi. bile dah sampai bumi, nak kena search Selangor. Hiashh~ nak tunggu dia datang tue, memang take time la kan. so ape kata tengok je gambar. kadang kadang pic lebih mengambarkan segalanyer.. :))



10.13 baru nak naek train.
janji pukul 10.30. haha.





aim leh la sampai around kul 10.35 sebab JALAN TAR tue taklah jauh sangat tapi sekali, amik kaw! dapat train yang lem plak.. adoi.. sekali, sampai pun kul 10.45. terus lari g Sogo sebab yana dah tunggu. masa tue dah rasa kemenangan berpihak pada diri nie ha sebab yana tak mesej lagi. tapi sekali tengok hp, adoi.. line maxis prob cam kat hutan amazon. memang nak debik je maxis masa tue. masa orang tengah lambat nie, dia wat hal plak. then off hp. bile on balik, 3 msg! haha. sah la yana dah sampai. heee.. takpe, aku bagi kaw chan je yana kali nie. haha. train yang lem okay.. aku cepat je. haha. ehh, ada ke salah kan train. heee..



fulamak, yana comel la pakai selendang. HAHA. mampos aku kena debik ngan dia. heee. patutla msg aku suruh pakai selendang. heee. alaaa yana, takde selendang itam la. heee. dan korang taw, leh plak yana nie memain, SOGO = OGOS. terbalik kan. so SOGO nie d buka pada bulan OGOS. sebab tue nama dia SOGO. punyala orang percaya ape dia cakap sekali tipu ! cis.. debik sekali baru taw. haha. pas shooping shooping semua, ktorg g la Maju Junction. jejalan. borak borak. nasib baek tak ramai orang. bukan masa cuti sekolah, kalau tak, semua mesti dah sound sebab borak cam nak bagi satu Maju Junction tue dengar. heee. tapi sumpahla, happening kan yana. even kita pegi dua orang je. heee. :) then, decide nak makan kat kenny. yeayy! dah lama nak sangaaaaat makan kenny, yana plak mengidam so pegi la masa kul 2 ptg. masa luch our dah habis. masa lauch our penuh so ktorg tunggu la masa launch our habis dulu.



tak taw la betol kew tak tapi rasa cam makan kat kenny amik masa sejam gakla sebab sape suruh sambil makan bercakap. haha. kew sejam lebih ntah.. dengan dessert baru nak tempah. dari kenny tue semua penuh sampaila ktorg la pelanggan yang tinggal. haha. lawak je. nasib baik waiter kat kenny tue cool habis. owh, nama dia ape ntah tapi ktorg panggil abg botak. heee.



















KENNY ! :)







weyh, terliur ! haha







yana punye. ;p









haaa, kan aku dah kata kau pakai selendang comel la.

kan kan kan?

heee. :)
















Dessert. ♥














Ha ! nie la abang botak tue. 

HAHA.



then, ktorg singgah la jap bookstore kat JALAN TAR tue. yana beli AKU, DIA dan SI CUPIK kot.. kew AKU, DIA dan SI CAPIK. ehh, sape pulak capik nie. haha. okay tipu. tak tak.. si cupik. memandai je tambah kau mira. :) then BINI AKU TOMBOY kew tue belong to me la. heee. dah tertarik kat MPH dulu lagi tapi tak cukup bajet sebab memang nak beli buku laen tapi sekali ada buku yang cam menarik tapi duit ilek plak. heee. so sekarang baru dapat. jangan tanya best kew tak sebab baru sampai bab 4 baca. heeee. :)




4.25 baru nak naek train nak balik. 




kena balik before 5 sebab kang ada seduyun mereka mereka yang baru balik keje merempuh masuk ke LRT.   pastue sampai umah around pukul 5.10. taklah sampai umah terus, sebab tinggalkan moshi moshi kat umah ila. moshi moshi? haha. geli je nama. heee. ila yang tolong antarkan kat train. mekasih je gedik. ^__^ pastue teman ila g beli kek kat sri gombak semua, pas settle, sampai umah around kul 6.15. jejak je umah, ayah kata 





" mira, 5 minit settle kan semua benda. pastue jom.."





mak aishh.. aku baru jejak umah dah ada arahan. ape lagi, kelam kabut masuk bilik, settlekan ape yang apa yang patut then follow ayah. sampai umah around kul 7.45. mak oi.. penatnyaaaa....  then, buat pertama kali sepanjang cuti sem, tido pukul 10.45 malam. haha. yeayy.. last last bangun kul 5 pagi terus takleh tido.. haha. :)




btw, nak promote nie.. LRT dah berwajah baru.. bersih, macam lagi besar sebab dah tak banyak kerusi dan air cond lagi sejuk dari umah sendiri. heee.. korang naikla train. cepat sampai, sejuk, bersih. heee. naik kereta kang, minyak lagi. pastue kita kena ada kesedaran kurang kesesakkan! haha. boleh plak cam tue.. heeee. 







berwajah baru~










nampak tak Taman Melati? benda alah tue pun dia tukar. baru nampak style~


dan dan dan...







ila bagi kek!! 

wee~ 


tengs dear.. :)




yana, tengs ye for the day. heeee. tak nak ngaku sayang kau tapi sayang kau jugak. haha. :)


0 biji dragon ball:

Post a Comment