Friday, June 11, 2010

Rindu pada blog !

heee. okay, blog lame dah delete atas sebab sebab yang munasabah kott.. ;DD
orang antar email ntah pape so delete la kan. korang taw, rinduu gileee nak blog. sebab? kat blog leh cerita mcm2. heee..

kira sekarang tgh under construction la jugak. takleh nak edit hari nie sebab kena tido awal. ^_^ sebab sok nak g melakaaaa. baru nak start blogging, ada je yang halang. heee. family nak tengok sukma. tak taw nak wat ape kat melaka. nak kata cam dah biasa pegi pun tak jugak tapi rasa cam biasa je. kalo ajak g kelantan kew, leh gak shoooping tudung. haha. weyh, gile tak tudung batu ori, harga RM20. kalo kat jalan TAR tue, mak aih, mau RM35 tuk batu ori. mmg cekikkk darah tapi betol gak sebab cost dari kelantan nak ke KL kena kira jugakkan. ;DD

btw, korg ada millat? kalo ada, add la. heee. tapi masalah plak, kalo tak kenal cam 50 ; 50 je nak approve. kat FB tue, ntah bape friend request tak approve sebab tak kenal. ;pp
bukan sombong tapii... lagi best rasanya kalo FB tue tuk personal. serius. orang update status pun tawla sape dia. tak payahla nak add or nak approve hanya sekadar tunjuk ko famous kat FB. adushh.. ada stalker baru taw. heee. okay, tak doa. just cakap. ^_^

haaa, tengok !! janji nak tulis sikit je, nie leret leret. malula. >.<
haha. papehal nanti, pas balik melaka saya update la. tue pun kalo datang mood nak taip. ;)



HERO by Mariah Carey kat my Winamp skrg. ;S


0 biji dragon ball:

Post a Comment