Tuesday, June 29, 2010

Novel [i]


BINI AKU TOMBOY KE?






okay, baru habis baca. lambat habis sebab ada artikel best kat website.
tryla usha iluvislam. :)
nak komen pasal buku nie kan, buku nie best for those who are in heart heart feeling nie. sebab cerita dia agak unik sebab gurl tue cam tomboy so orang ramai banyakla salah paham. jalan cerita agak comel dan menghiburkan. taklah terasa sangat dengan cerita nie sebab sekarang bukan dalam situation fall in love kot. rasa cam dah tak kesah sangat dah pasal heart heart feeling nie. belum masanya. heee. nak kata jalan cerita nie akan berbekas kat hati, may be tak sebab nie pun baru first novel dari penulis so cam banyak benda kena belajar lagi rasanya. nie just opinion je. sebab penulis penulis macam hlovate, aisya sofea, norhayati ibrahim, fauziah ashari tue, memang akan tersimpan kemas dalam hati la jalan cerita dia dan novel dia. lagi pun dorang memang dah expert habis dalam penulisan novel kan. tapi serius, tajuk novel nie menarik perhatian. ^__^



so sebagai 1st baby dari penulis ARISA ERIZA nie, sy bagi awak 4 bintang over 5 ye sebab sy rasa awak ada idea yang laen dari yang laen then cara tulisan awak pun agak sempoi. takde yang memberatkan kepala nak pikir ape yang cuba awak sampaikan. heee. 



keep up the good work okay !



:)


2 comments:

  1. copy gmbr pkwe aku..lee min ho..sebok jer...

    ReplyDelete
  2. okay. sorila as. aku mntk maaf.
    dia mmg pkwe ko.
    tp dia laki aku! HAHA

    ReplyDelete