Wednesday, June 30, 2010

Mari mengatal. haha

okay, sekarang mood mengatal datang. heee. teringat lelaki lelaki hensem yang selalu ada dalam hati. orang kata, kalau kita ingat orang tue, orang tue ingat kita balik kan. HAHA. ye ! mereka di bawah ingat padaku.. HAHA. jangan jeles okay. sangat kagum dengan kekacakkan mereka. :)






Hello! kaw ingat aku tak? HAHA. mula terpikat pada kaw selepas tengok cerita " the price who turns into a frog "  ehh sumpah ! kaw comel weyh. kening kaw, serius aku admirer. haha. dan dengan ini aku nak buat pengakuan yang kaw la artis taiwan pertama yang aku google. HAHA. hari tue kaw ada datang M'sia kan. kenapa tak cakap? aku tahu pun dari magazine mane ntah. isk isk.. sungguh keciwa tak dapat bertemu dengan kaw. eh cop ! lupa nak perkenal kan. nama dia MING DAO. :)







KAKA !!

HAHA. encem kan? kening kaw, aku sukaaa. :) selama nie kenal kaw dari nama je tapi masa brazil lawan portugal hari tue, aku baru perasan kekacakkan kaw masa tue. adushh.. terus jatuh cinta. HAHA. even though kaw tak main kan masa Brazil vs Portugal hari itu. masa cameraman fokus kat muka kaw, aku terus tanya, " ehh, sape yang encem tue? " then apit terus jawab KAKA. pas je game habis, terus google nama kaw taw! heee. hello KAKA. :)







LEE MIN HO



aaaaaaaa !! okay okay, stop menjerit sebab terharu dia ada dalam carta bukan? :) diaaa henseeeeem sangaaaat weyh !! kan kan kan ! Owh, siapa tak kenal boys over flower kan. dengan rambut kerinting kaw, dengan kaw yang tinggi nak mampos, dengan badan kaw yang smart seyh.. bet cepat siapa yang tak terpikat. kalau tak terpikat pun, mesti ada rasa kagum, cakap dia hensem. sebab utama terpikat kat kaw? mesti sebab kening.. heee. takde benda laen ke kaw nak tengok mira? asyik kening je. [-.-"] eh bukan cengitu, sy tengok laki kat kening dulu. heee. orang laen tengok muka, tengok body, tengok gaya, tengok dalaman tue baek atau tak, ehh.. semua orang tengok dalaman tapi nie tengok dari side laen selepas dalaman. pertama kena tengok dalaman dulu then kedua tengok kening. HAHA.






even kaw gelak buruk camne pun, aku tetap nak kata ko gojez! HAHA.







for me? dah taw dah.. HAHA.





ehh melampau ! asal pic kaw lebih niee? adoi.. dah dah, next !










kalau kaw nak darah aku pun, aku sanggup bagi tuk kaw. HAHA. ha, nie takyah cerita la kan. bapak segala gojez! HAHA. kening kaw.. aku skew sangat. heee. sape tak kenal dia, memang aku debik free je kang. sempena twilight eclipse yang dah nak kuar next week, owhh moga moga takde halangan aku nak balik kL semata mata nak tonton cerita kaw. heee. adik tanya, " kaw ingat dia taw ke kak yang kaw minat dia? " memang la dia tak taw! kalau dia taw, mau tak reaksi jadi cengini - " ehh, twilight encem tue skew aku???!!! " dan terus pengsan seminggu. HAHA.







sumpah kaw gojez nak mampos !








even kaw pakai pagoda putih yang leh beli 5 kat mydin dengan rambut yang kalau ada orang rambut cam kaw lalu sebelah aku, laju je tangan aku tolong guntingkan, jambang kaw yang aku rasa sangat sesuai ngan muka kaw. muka kaw je. muka orang laen aku kata pengotor. HAHA. kaw la yang wat aku tengok twilight more than three times. :)



okay dah, kalau ada mood mengatal lagi, atau pun mood miang tue datang balik, adala entry cengini lagi. heee. :)



0 biji dragon ball:

Post a Comment