Thursday, July 1, 2010

Dalam hati ada cinta






CIKGU SHA. ♥








HA ! nie la keje dorang kalau cikgu lambat atau tak masuk kelas. adushh~ :)








USTZH AISYAH.
 rocccck weyh ! sumpah sporting gileee even dia pening kepala dapat kelas nakal macam kami nie. maaf ye ustazah. rindu sangat kat ustzah. :(










♥ ♥






 pic kurun ke bape ntah. HAHA.








masa zack tunang kan ! 










HA ! aku dah kata, pic kelas takkan perfect kalau kitorg takde. HAHA.
cis ! masa aku bertarung naekkan nama sek, korang leh suka suki capture pic ye !

JELES. HAHA.








owwh, perosak, penganaz kelas.






pic dari album OLD SCHOOL profile bob. tengs ya upload pic sek yang aku takde. :)



2 comments:

  1. poyo gle naikkn nme skolah....sbnrnye..gmbr klas akn lbih cntik tnpa mira..n ditambah lg dgn kehadiran asrina yg comel..hahahhahah

    ReplyDelete
  2. hahaha. yelaa tue.
    tue ag menipu. HAHA.
    dahla as, cian ko. jgn masuk bakul yee.. :))

    ReplyDelete