Monday, June 28, 2010

Car


Just want to share la sebab malam nie tiba tiba semangat nak tengok website kereta nie. before nie dah beberapa hari dah tinggal sebab asyik busy je. so sebelum nak tido nie, nak relaxkan otak tengok niee..




Bugatti Veyron Diamond Limited Edition


rasa nye la kan, sultan brunei takmau beli kereta nie kew?
tak pon, king of UAE kew.. gold tue. fuhh!










new design from cayenne la! :)










Peugeot 3008

mula mula taw pasal kereta nie, cam biasa je. MPV.
tak layan sangat tapi malam nie baru nak search,
so the conclusion dari article kata is 


Despite the space and back seat woes, the 3008 proved to be a versatile SUV. With a trendy exterior design, plush interior with futuristic features, good ride quality and a very exciting price of RM143,888 (on the road) "





fuhh !!














yana ! swift 2011. :) tapi tak se-chantek swift sekarang rasanya.












comel kan kalo bawak pegi kelas? haha. btw, nie concept baru.


















2010 JAGUAR XKR 75






 " In order to celebrate the birthday of the Jaguar to 75, will build 75 XKR which is only produced only 75 units. It will be available to order from July 2010. "








gilee ! only produced 75 units je? memang bertuah la sape yang beli. limited. 










okay, tue je yang boleh bagi buat masa nie. kalau ada latest news pasal kereta nie, meh la share. :) suke sangat. heee. tapi tue la, taklah terlalu update sangat. kadang kadang terlepas juga certain news. lagi lagi kalau dah balik johor, memang wassalam la nak buka page page kereta nie. balik rumah baru nak buka. sape suka HARRIER? sila angkat kaki. haha. same with me la. kite leh jadi geng. ^___^  



nite. jam dah 2.41 am. 



0 biji dragon ball:

Post a Comment